© 2017 European Blades

Welkom
Links
Actueel
Agenda
Over messenmarkt
Impressum
Nabestellen
Abonneren
Proefnummer

Solingen

Van 10 tot en met 13 mei worden in en rond het Klingenmuseum in Solingen de MesserTage gehouden, in een nieuwe opzet. Op donderdag is een verzamelbeurs, op vrijdag een messenmarkt en op zaterdag en zondag wordt de Duitse Messer Macher Messe gehouden. Alle informatie is te vinden op www.messer-macher-messe.de.

 

Thiers

Op 19 en 20 mei 2018 is in de Franse stad Thiers de 28ste editie van de grote salon Coutellia. Zo’n 220 deelnemers, tal van activiteiten, en bijna altijd mooi weer. Voor meer informatie (in het Frans) zie www.coutellia.fr.

 

Blade Show

Van 1 tot en met 3 juni wordt in Atlanta, USA de Blade Show gehouden. Met zo’n 800 deelnemers is dat de grootste messenbeurs ter wereld. Plaats van handeling is het Cobb Galleria Centre. Voor meer informatie zie de website www.bladeshow.com.

 

Bladestock

Op 30 juni en 1 juli wordt de tweede editie gehouden van Bladestock, de Europese midzomer bijeenkomst voor liefhebbers van messen en uitrusting. Dat gebeurt vlakbij Nunspeet, op een terrein in de bossen. Er is kampeergelegenheid. Alle informatie is te vinden op www.bladestock.eu.